Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts

Šola za čarovnike in čarovnice!

KazaloIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava
Dobrodošli na Hogwartsu, najbolj obiskani čarovniški šoli v Sloveniji. Se nam želiš pridružiti?
Registriraj se z imenom in priimkom svojega lika, izpolni prijavo in vstopi v svet čarovnije. :)
Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Stafff10
Točke domov
Drznvraan: 0
Gryfondom: 0
Pihpuff: 0
Spolzgad: 0
Manjše vizualne spremembe.
Ideja in zasnova foruma: Riflora, sidebar by OMG! TORALEE sees a BIRDIE iz Caution 2.0,
hosting by FORUMOTION

Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa

Go down 
+9
Natalie Noriel Swallow
Marauder
Arya Darkmoon
Julie Straw
Lady Em
Tom Mark
Ariel Cullen Black
Luka Speed
Riflora
13 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AvtorSporočilo
Riflora
Ravnateljica
Ravnateljica
Riflora

Število prispevkov : 3504
Registration date : 29/01/2008

Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimePon 28 Apr 2008 - 14:20

ja dobra ideja..hmm..zdj bom pa mogla še razmislt kdaj bo ta teden praznovanja potekal..mislem da v juniju kr v maju bo mal časa...enkrat na sred junija..=)
Nazaj na vrh Go down
https://hogwarts-forum.slovenianforum.com
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimePon 28 Apr 2008 - 14:21

cool sporoče ne :D
Nazaj na vrh Go down
Riflora
Ravnateljica
Ravnateljica
Riflora

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimePon 28 Apr 2008 - 14:21

ja itq d bom Very Happy sej kko bi pa vedl drgač kdaj je? Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Julie Straw

Julie Straw

Število prispevkov : 741

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimePon 28 Apr 2008 - 14:24

Bi lahk bil ta tedn pred 19. junijem plis Sad
Kr mene nebo od 19. junija pa najbrž celo poletje do sredine avgusta pa bi rada še bla na praznovanju Crying or Very sad
Nazaj na vrh Go down
Riflora
Ravnateljica
Ravnateljica
Riflora

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimePon 28 Apr 2008 - 14:27

ja, bom vidla..=) pomojem lahk...sej takrat se itak šola že bliža h koncu tk da..bi mel pomojem čas.. =)
Nazaj na vrh Go down
Julie Straw

Julie Straw

Število prispevkov : 741

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimePon 28 Apr 2008 - 14:30

Ok Smile
Nazaj na vrh Go down
Arya Darkmoon
Gryfondom, 3. letnik
Gryfondom, 3. letnik
Arya Darkmoon

Število prispevkov : 3940
Kraj : Eressea
Registration date : 12/03/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeTor 29 Apr 2008 - 16:18

a ceu teden bo praznovanje??? Shocked
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeTor 29 Apr 2008 - 16:20

to je še bolš
Nazaj na vrh Go down
Riflora
Ravnateljica
Ravnateljica
Riflora

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeTor 29 Apr 2008 - 17:12

jp, cel teden =)
Nazaj na vrh Go down
Arya Darkmoon
Gryfondom, 3. letnik
Gryfondom, 3. letnik
Arya Darkmoon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimePet 16 Maj 2008 - 20:09

Riflora, zdle mi je eden dal idejo, da bi se mi kje dobili! U živo! Da bi se zmenl pa potem probal dobit, pa se spoznat u živo!!!
A ste za? Vem, da je mal noro, pa useeno! :toothy3:
Nazaj na vrh Go down
Marauder
Gryfondom, 2. letnik
Gryfondom, 2. letnik
Marauder

Število prispevkov : 3718
Registration date : 07/03/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimePet 16 Maj 2008 - 20:14

js bi! to sm tut js že douuug razmišlala! nwm recimo d bi šli u kino kup *ima u mislih Indy k je zdei u kinu* xD a ne bi blo fain? Js recimo bi lohk u Celje pršla u planet Tuš...že ker biu tam? :D
Nazaj na vrh Go down
Natalie Noriel Swallow
Gryfondom, 1. letnik
Gryfondom, 1. letnik
Natalie Noriel Swallow

Število prispevkov : 710
Kraj : in the midle of gryfondom and spolzgad
Registration date : 29/04/2008

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimePet 16 Maj 2008 - 20:35

to blo zakon sam odvisn gdaj
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 8:38

jz bi biltud za, če ne bi bil tok obupn po izgledu. pol se spolh ne bo hotu več nuben z mano pogovarajt
Nazaj na vrh Go down
Kyyneleet C. Kinney
Spolzgad, 2. letnik
Spolzgad, 2. letnik
Kyyneleet C. Kinney

Število prispevkov : 5491
Kraj : Malfoys manor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 9:02

Ohh, za božjo voljo ... sej pomoje noben od ns ni ravno lepotec/lepotička. Ker če bi kdo bil, bi se bolj mudil na modnih revijah, kokr tuki.

Tko d, jz sm fuul za!!! Tud jz sm mislila na to. Sam pomoje bi mogl to bit v Ljubljani. Pa ne zato, k sm jz čist bliz Ljubljane ... sam je približno na sredi Slovenije. In kokr jz vem, neki jih je tud iz primorja, neki nejbrž ud mal bol iz SV ... newem no, moj predlog.
Nazaj na vrh Go down
Arya Darkmoon
Gryfondom, 3. letnik
Gryfondom, 3. letnik
Arya Darkmoon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 9:03

Ravbarka je napisal/a:
js bi! to sm tut js že douuug razmišlala! nwm recimo d bi šli u kino kup *ima u mislih Indy k je zdei u kinu* xD a ne bi blo fain? Js recimo bi lohk u Celje pršla u planet Tuš...že ker biu tam? :D

Js sm itak IZ Celja! Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 574451
¤¤¤¤¤
Godric! Ne tko, ok???? Mogoč res nisi popoln al pa kej, ampak useeno si u Parku odpru Fuul Faino Temo! (Luzeristik) Js pa ko sm doma, pa se gledam u ogledalo si mislim: Pa sj sm vredi. Če tak pogledam sm še mogoč lepa?....
In potem neakm gremo in js potem nč: sj sm uredu...Ampak: js sm GROOOZNA!!! Kak sm lohk tak mislala o sebi? Da sm vredi?
In, če še ne veš, niso vsi taki, da ocenjujejo samo po videzu!! grr Zato nehaj s takimi! :smrt:
¤¤¤¤
Pa še drugi povejte, če se strinjate s predlogom. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Marauder
Gryfondom, 2. letnik
Gryfondom, 2. letnik
Marauder

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 9:08

Iz Celja si Arya!? RES!? Medve bi lohk kdaj u kino šle! Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 82612 js sm bliz Celja!
Nazaj na vrh Go down
Arya Darkmoon
Gryfondom, 3. letnik
Gryfondom, 3. letnik
Arya Darkmoon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 9:22

Hmmm...YeY! Laughing Sam to je pa res!Če drugi ne bi mogl bi lahk šle usaj mi2!! Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 574451
In lahk bi šle gledat tvojga Indy-ja :toothy3:
Nazaj na vrh Go down
Marauder
Gryfondom, 2. letnik
Gryfondom, 2. letnik
Marauder

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 9:24

JAAAAAAA!!! *čist navdušena* sm bi se mogle zment enkrat k bi mele ube čas! a ne bi blo supr! :D js bi pa moga očija pa sestro pregnala na drug konc kina haha xD oči je tak obsedenec z Indyem k js je učiri čist srečen prdivjau iz službe pa zavpil "Neva u kino greva! Pa Lino lohk tudi sabo vzamema " XD
Nazaj na vrh Go down
Arya Darkmoon
Gryfondom, 3. letnik
Gryfondom, 3. letnik
Arya Darkmoon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 9:30

:mr.green4: Kakega ateka maš! Mojmu ne morm več rečit oči ampak ate! :Crazy: Js bi ga kr k psihiatru pelala! Rolling Eyes

Kam bi pa js svojo mamo pregnala??? Angel Ma neee, mogoč bi pa lohk sestro nasrala, da me pele, če bo sploh pršla? Drgač pa za u kino se mi zdi, da bi blo najbolj kak vikend al pa petek??? Neutral
Nazaj na vrh Go down
Marauder
Gryfondom, 2. letnik
Gryfondom, 2. letnik
Marauder

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 9:36

jap kak vikend al pa petek :mr.green4: samo men je ušeč če ni velik gužbe not u kini d jih je bol mal...
Nazaj na vrh Go down
Arya Darkmoon
Gryfondom, 3. letnik
Gryfondom, 3. letnik
Arya Darkmoon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 9:39

Aha...no se boma pol enkrat zmenle. Tut če drugi ne bodo šli.
Čeprov bi blo pa res fain, da bi se usi dobl.
Nazaj na vrh Go down
Marauder
Gryfondom, 2. letnik
Gryfondom, 2. letnik
Marauder

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 9:44

mhm. no a bi še ker šou u kino Indya gledat? Lordi mogoče ti? Js vem d grem lohka. Pa magar gremo z Natali z vlakom. Sj res! Natali bi lohk šla!
Nazaj na vrh Go down
Kyyneleet C. Kinney
Spolzgad, 2. letnik
Spolzgad, 2. letnik
Kyyneleet C. Kinney

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 9:52

Itak, d bi šla!! Sam vprašanje, če bi mi dovolil ... v Ljubljano nejbrž že. Kam drgač pa sigurno ne ...
Nazaj na vrh Go down
Arya Darkmoon
Gryfondom, 3. letnik
Gryfondom, 3. letnik
Arya Darkmoon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 9:55

Aja! Tis si tam okol Lj doma? Sad Moj atek se čudežno strinja s tem, da bi js lohk šla u kino :toothy3:
Lahk jih čim več zberemo, da gremo u kino, pa potem mogoč še kam (na pico, sladoled....) Js dlih u Lj ne bi mogla it (moja mami *zavije z očmi* )
Nazaj na vrh Go down
Marauder
Gryfondom, 2. letnik
Gryfondom, 2. letnik
Marauder

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 10:00

Hmmm mene u Lj samo že ne bi pustil kr jih je zmeri strah d bi me ugrabla organizacija pedofilu *roll* bi hotu bit oči skos zravn k telesni stražar... pa se ni bi mi mogl pol nč umiri pogovarjat. Recimo u Celje pa mi dovoli, če je ša kaka moja prjatlca zravn d grem lohk na pico brez njegove prisotnosti. n bi pa ta čas kam na pivo šou pa lino sabo uzeu. Tko d d pridm lahk kamot u Celje sam za Lj pa nevem. Peljal bi me že drgač lahk...
Nazaj na vrh Go down
Kyyneleet C. Kinney
Spolzgad, 2. letnik
Spolzgad, 2. letnik
Kyyneleet C. Kinney

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 10:02

Jp, 20km vzhodno. Neki takega.
Mja,s ej to je pa problem ... kjerkoli se zmenmo, eni ne bojo/bomo mogl pridt. *pfff* in Slovenija nej bi bl mejhna država???
Bdw, si lahko predstavlate, kakšne proleme morjo met šele v Italiji? Al pa RUSIJI??? Smiljo se mi.

EDIT: Pr men je tko k pr Mar. Sam d obratno. Pa mami bi bla zravn, ne so called fotr :)
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 10:04

ne men je pa bolš da mamo kr tle na hogwartsu k emi pol ne morjo na hogwartsu smo pa usi in bi blo prou da skup praznujemo po moje no
Nazaj na vrh Go down
Marauder
Gryfondom, 2. letnik
Gryfondom, 2. letnik
Marauder

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 10:08

Ja sj bi lohk tut tuki praznoval ampak js bi res se rada z nekaterimi (Lordi, Arya, Julie, Bea itd.) dobila enkrat (al pa večkrat kr men enkrat nikakor ne zadostuje XD) u živo. Drgač pa Natali se je z eno enkrat na morji spoznala (nwm kok ji je že ime pa iz kje je) in jo je na b-day povabla. Sicr je bla punca bol tih ampak okay je pa fajn mal frišne krvi.
Nazaj na vrh Go down
Arya Darkmoon
Gryfondom, 3. letnik
Gryfondom, 3. letnik
Arya Darkmoon

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 10:13

Aurora, pol bi še tuki lohk kej mel, sam drgač da bi se spoznal v čim večjem številu!
Pa upam, da si je Godric premislu o svoji podobi. Kr tt js nism vrhunska manekenka.

Ka učitli nej pridejo zraun?? :lol!:
Nazaj na vrh Go down
Kyyneleet C. Kinney
Spolzgad, 2. letnik
Spolzgad, 2. letnik
Kyyneleet C. Kinney

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitimeSob 17 Maj 2008 - 10:18

Agree. In mogoče, ampak samo mogoče, če bom dost dolg težila, bom tud jz lahko prišla v Celje. Ampak pomoje bi zlo pozitivno na mamino odločitev vplivalo to, d bi šla Mavis tud. K njo vsaj pozna v živo ...
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa   Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 6Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next