| Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa | |
|
+9Natalie Noriel Swallow Marauder Arya Darkmoon Julie Straw Lady Em Tom Mark Ariel Cullen Black Luka Speed Riflora 13 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Riflora Ravnateljica
Število prispevkov : 3504 Registration date : 29/01/2008
| Naslov sporočila: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 22 Mar 2008 - 16:37 | |
| Tukj lahko poveste ideje, kako bi lahko praznovali 2. rojstni dan | |
|
| |
Luka Speed Gryfondom, 3. letnik
Število prispevkov : 1033 Age : 27 Kraj : Hogwarts Registration date : 11/02/2008
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 22 Mar 2008 - 16:46 | |
| bilo kakšne ideje, za slike tud pa to? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 22 Mar 2008 - 16:46 | |
| Lahk bi meli kakšen spam dan. Al pa npr. bi kaj skrili po celem hogwartsu pa bi mogli mi najt al pa bi spremenili temo hogwartsa v bolj praznično al pa bi meli en dan off al pa kaj takega Ja, vem, malo sanjarim |
|
| |
Riflora Ravnateljica
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 22 Mar 2008 - 16:54 | |
| ja sej maš dobre ideje odzadje, logo bom jst mal preuredila (bolj praznično)..lahk pa mi tud kdo pomaga (če ma ustvarjalno žilico) in mi pošlje na gmail svoj izdelek drgač to spamm oz. off-topic bi mogli met za kakšen en teden..k en dan je premalo..no, sej zakj pa ne bi praznovanje trajalo 1 teden? pa bomo nadomestil še praznovanje 1. rojstnega dne (k takrat sm js pozabla in ga nismo praznoval )..sam bi mogli določit še datum.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 22 Mar 2008 - 17:07 | |
| recimo cel naslednji teden od ju3 pa do nedelje |
|
| |
Riflora Ravnateljica
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 22 Mar 2008 - 17:11 | |
| mja..to je prehitro mislem..najprej se mormo odločit kj bi še delal..jst mam skoraj suho glavo..no, lahk bi blo vsak dan nekj..nevem, mogoče bi blo to preveč ampk..d bi en dan blo tud kj za točke - d bi lahk točke dobil ipd. =) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 22 Mar 2008 - 17:24 | |
| bonus točke za post (en dan k se ga določ med praznovanjem) velike večerje quidditch tekme ipd... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Ned 23 Mar 2008 - 7:02 | |
| Lahko bi tekmoval, ker dom bi imel lepšo praznično dnevno sobo, pa bi pol dobil 100 točk? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Ned 23 Mar 2008 - 7:23 | |
| js pa predlagm, da določmo en tedn in se tist tedn točke štejejo dvojno (kar pa ne bi veljalo za Quidditch tekme!!!) ful dobr pa je tud Ginnyin predlog *si misli uf, kako težko sem priznala* |
|
| |
Ariel Cullen Black Profesorica
Število prispevkov : 905 Registration date : 29/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Ned 23 Mar 2008 - 11:52 | |
| Lohk bi pisal zgodbe z naslovom 2. rojstni dan Hogwartsa in bi mel komisijo k bi to ucenila (Npr. Flora, jz, Tom Mark, Mary Kate (ravnateljica, učitelj - predstojnik, pisatelja FN - učitelj - predstavnik in učenec)). Pol bi se pa za 1 mesto dobil 150 točk, za drugo 50 za tretjo pa 15. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Ned 23 Mar 2008 - 12:01 | |
| ja to bi blo dobr, ampak jest sm zato da samo riflora ocenjuje, al pa en učitelj, k ga ona določ, ker če bi še predstojnik, lahko kdo goljufa, sej ne mislm da ste gulfivci, samo za vsak slučaj :P |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Ned 23 Mar 2008 - 12:35 | |
| Samo glede teh točk bi jih blo 150 po moje preveč. Za pro mesto bi lahk dubu 50 točk al pa 100. Kr 150 je pa res "mal" preveč. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Ned 23 Mar 2008 - 14:00 | |
| - Selia Storm je napisal/a:
- Samo glede teh točk bi jih blo 150 po moje preveč. Za pro mesto bi lahk dubu 50 točk al pa 100. Kr 150 je pa res "mal" preveč.
mogoče je res malo preveč |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Ned 23 Mar 2008 - 14:44 | |
| Lahko bi odprla kako posebno temo, kjer bi lahko vsi dali darila naprimer slike&verze |
|
| |
Tom Mark Spolzgad, 1. letnik
Število prispevkov : 5545 Age : 33 Kraj : Slytherin Registration date : 31/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Ned 23 Mar 2008 - 14:46 | |
| ja res bi blo dobr če bi mel dvojne točke... pa za zgodbo ne bi blo preveč 150 točk... sigurno d ne. Kdo bi pa te zgodbe ocenjevou pa ne vem... u glavnm jz ne bi biu pristranski. Pa mogl bi nardit tko d se ne bi vedlo ker učitelj je za koga glasvou... | |
|
| |
Riflora Ravnateljica
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Ned 23 Mar 2008 - 15:18 | |
| uau zlo idej mate uglavnem: - Emilie Ann L'Ohol je napisal/a:
- bonus točke za post (en dan k se ga določ med praznovanjem)
velike večerje quidditch tekme ipd... za vsak post se mi zdi pretirano..k nimajo vsi čas hodit vsak dan na hogwarts, pa še to se bo sam pod park pisalo tk da..velika večerja? kko to misleš? - Ginny Potter je napisal/a:
- Lahko bi tekmoval, ker dom bi imel lepšo praznično dnevno sobo, pa bi pol dobil 100 točk?
ja to bi lahk nrdil sam vsak ma svoj okus..tk da lahk bi komu bla všeč lih tista k drugmu ni ipd. drgač pa dobra ideja - Aimee Voldem je napisal/a:
- js pa predlagm, da določmo en tedn in se tist tedn točke štejejo dvojno (kar pa ne bi veljalo za Quidditch tekme!!!)
ful dobr pa je tud Ginnyin predlog *si misli uf, kako težko sem priznala* zlo dobra ideja aimee...sam jst ne bi lih podvojila točke ampak bi jih prištela..k če podvojiš pol..boga js - Ariel Black je napisal/a:
- Lohk bi pisal zgodbe z naslovom 2. rojstni dan Hogwartsa in bi mel komisijo k bi to ucenila (Npr. Flora, jz, Tom Mark, Mary Kate (ravnateljica, učitelj - predstojnik, pisatelja FN - učitelj - predstavnik in učenec)). Pol bi se pa za 1 mesto dobil 150 točk, za drugo 50 za tretjo pa 15.
ja, sam kdo bi bla komisija? mislem lahk bi bla js sam 100% bi se potem komu zdelo d mam ker dom rajši al pa d sm zanalašč dala tistemu domu točke itd. .. - Lina Lowe je napisal/a:
- Lahko bi odprla kako posebno temo, kjer bi lahko vsi dali darila naprimer slike&verze
ja, dobra ideja..lahko kdo odpre temo v parku al pa napišete kšn verz (oz date sliko) kr pod 5. obvestilo.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Ned 23 Mar 2008 - 19:38 | |
| lah bi pa tko po forumu kao easter eggs skrila pa bi mi pol tisto iskal...pol nakoncu še kaki test in tistmu ka bi uspelo rešit bi pol mew nvm pr prvih 3 domačah +10 točk al ki tazga... |
|
| |
Število prispevkov : 1033 Age : 27 Kraj : Hogwarts Registration date : 11/02/2008
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pon 24 Mar 2008 - 9:11 | |
| - Jennifer Morrison je napisal/a:
- lah bi pa tko po forumu kao easter eggs skrila pa bi mi pol tisto iskal...pol nakoncu še kaki test in tistmu ka bi uspelo rešit bi pol mew nvm pr prvih 3 domačah +10 točk al ki tazga...
ja za easter eggs, to je full cool idea | |
|
| |
Lady Em Pomočnica ravnateljice, predstojnica Spolzgada, profesorica astronomije
Število prispevkov : 8991 Registration date : 29/01/2008
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pon 24 Mar 2008 - 10:07 | |
| - Jennifer Morrison je napisal/a:
- lah bi pa tko po forumu kao easter eggs skrila pa bi mi pol tisto iskal...pol nakoncu še kaki test in tistmu ka bi uspelo rešit bi pol mew nvm pr prvih 3 domačah +10 točk al ki tazga...
aha, res dobra ideja. sm hotla jz tut to predlagat.. si dobila idejo iz Club Penguin? : : | |
|
| |
Riflora Ravnateljica
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pon 24 Mar 2008 - 11:10 | |
| ja lahk bomo to nrdil..sam boste mogli še mal počakat..da se spomnem te teste itd. ..pa to praznovanje najbrž ne bo ta teden k sm preveč zasedena..tko da bo najbrž drug tedn..ok??..do takrat se bom že kj zmislna za te easter eggs..eno idejo sm že dobila, sam vam ne povem :P boste že vidl | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pon 24 Mar 2008 - 11:32 | |
| |
|
| |
| |
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pon 24 Mar 2008 - 12:48 | |
| |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pon 24 Mar 2008 - 13:03 | |
| jst tud... mojmu nicku je ime bingo time star pa sm nekje več kot 400 dni :happy: | |
|
| |
Riflora Ravnateljica
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pon 24 Mar 2008 - 13:03 | |
| khem khem..to ni tema posvečena za Club Penguin (al kako že), ampak za ideje za praznovanje rojstnega dne..tko da prosm nehite spammat tlele, če nimate nobene ideje več. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pon 24 Mar 2008 - 15:02 | |
| - Riflora je napisal/a:
- uau zlo idej mate uglavnem:
- Emilie Ann L'Ohol je napisal/a:
- bonus točke za post (en dan k se ga določ med praznovanjem)
velike večerje quidditch tekme ipd... za vsak post se mi zdi pretirano..k nimajo vsi čas hodit vsak dan na hogwarts, pa še to se bo sam pod park pisalo tk da..velika večerja? kko to misleš? misnla sm tako, da bi pač se zbrali v jedilnici in bi pol meli kao večerjo sej vem da je ta ideja malo glupa :lol!: |
|
| |
Riflora Ravnateljica
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Tor 25 Mar 2008 - 12:04 | |
| amm..mja sam kako bi prikazal večerjo?? pa v keri jedilnici to? kje? sej mislem d vem na kj ciljaš..sam to je možno le v RPG-ju.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pon 28 Apr 2008 - 13:58 | |
| po celi sq lahko skrijemo sladkarije,dnar pa take stvari pol pa išemo pa tist dobimo. Rečmo no |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pon 28 Apr 2008 - 14:08 | |
| alan dobra ideja al pa kš kviz nardimo pa pol za nagrado denar al pa darilo dobiš |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pon 28 Apr 2008 - 14:16 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa | |
| |
|
| |
| Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa | |
|