Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hogwarts
Šola za čarovnike in čarovnice!
Dobrodošli na Hogwartsu, najbolj obiskani čarovniški šoli v Sloveniji. Se nam želiš pridružiti? Registriraj se z imenom in priimkom svojega lika, izpolni prijavo in vstopi v svet čarovnije. :)
Število prispevkov : 741 Registration date : 29/01/2008
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Tor 10 Jun 2008 - 15:01
Tak kot pri quidditch piše - po vseh straneh (prečna ulica, ministrstvo za čaranje, kuhinja... - v glavnem piczo strani). Edina učilnica je čarobni napoji.
Riflora Ravnateljica
Število prispevkov : 3504 Registration date : 29/01/2008
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Tor 10 Jun 2008 - 15:57
Julie Straw je napisal/a:
Eeeeeeeeeeej To pa ni fer Zakaj pa piše iskanje pa še neki na prvi strani z rdečo?? Lahk bi blo z modro
Z rdečo je zato k sm poudarla..pomembno..nism dala rdečo barvo zarad gryfondoma al kakor koli si kdo razlaga...sej, če v šoli pišete kakšna pravila ali pomembne stvari, ki si jih je treba zapomnit, z rdečim boš že vedla zakj sm dala rdečo barvo
Tom Mark Spolzgad, 1. letnik
Število prispevkov : 5545 Age : 33 Kraj : Slytherin Registration date : 31/01/2008
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Tor 10 Jun 2008 - 19:12
Riflora je napisal/a:
Eeeeeeeeeeej To pa ni fer Zakaj pa piše iskanje pa še neki na prvi strani z rdečo?? Lahk bi blo z modro
Z rdečo je zato k sm poudarla..pomembno..nism dala rdečo barvo zarad gryfondoma al kakor koli si kdo razlaga...sej, če v šoli pišete kakšna pravila ali pomembne stvari, ki si jih je treba zapomnit, z rdečim boš že vedla zakj sm dala rdečo barvo
flora, sj je biu sam štos... :lol!: : :
Riflora Ravnateljica
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Tor 10 Jun 2008 - 19:33
ja sj vem sam vseeno sm razložila..k vedn se najde kdo k misle narobe al pa ravno obratno ipd. :)
Riflora Ravnateljica
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Tor 10 Jun 2008 - 20:01
Aja pa te naloge od Iskanja in rešitve bom jutr objavla =)
Gost Gost
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Čet 12 Jun 2008 - 18:12
Riflora jest sem se pa spomnla, da mamo v nedelo en piknik za sorodnike in popoldne pa zvečer nam mogla nč čistt samo dopoldne :točno:
A pol bom čistilc al ne?
Riflora Ravnateljica
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Čet 12 Jun 2008 - 18:16
ja sej čistiš cel dan lahko..ni določene ure
Gost Gost
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Čet 12 Jun 2008 - 18:33
vem sam mene večino dneva ne bo
Riflora Ravnateljica
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Pet 13 Jun 2008 - 10:07
aja..ja pol boš počistla pa takrat ko boš bla na compu..sam mislem d čistilna akcija ne bo trajala več kot eno uro k to boste (pomojem) zlo hitr počistl
Gost Gost
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 14 Jun 2008 - 5:48
no pol pa vredu
Transcedence A. Aurel
Število prispevkov : 3966 Kraj : The cottage in the forest near the Cullens house ;P Registration date : 31/01/2008
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 14 Jun 2008 - 6:04
Riflora je napisal/a:
Ja sam z rdečo je ponavad neki, kar je narobe. Že že, da jo takoj opaziš, sam k je velikokrat kej prečrtano z rdečo (npr. Tekme danes NE BO), z zeleno pa tisto kar je prou. : :
Arya Darkmoon Gryfondom, 3. letnik
Število prispevkov : 3940 Age : 30 Kraj : Eressea Registration date : 12/03/2008
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 14 Jun 2008 - 6:46
Transcedence A. Aurel je napisal/a:
Riflora je napisal/a:
Ja sam z rdečo je ponavad neki, kar je narobe. Že že, da jo takoj opaziš, sam k je velikokrat kej prečrtano z rdečo (npr. Tekme danes NE BO), z zeleno pa tisto kar je prou. : :
Akhem! Rdeča je čist vredi barva! :smrt:
Gost Gost
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 14 Jun 2008 - 9:08
Arya je napisal/a:
Transcedence A. Aurel je napisal/a:
Riflora je napisal/a:
Akhem! Rdeča je čist vredi barva! :smrt:
aha
Gost Gost
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa Sob 14 Jun 2008 - 15:57
Riflora je napisal/a:
aja..ja pol boš počistla pa takrat ko boš bla na compu..sam mislem d čistilna akcija ne bo trajala več kot eno uro k to boste (pomojem) zlo hitr počistl
a je pol kkšna posebna ura?
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Ideje za praznovanje 2. rojstnega dne Hogwartsa