"Od kdaj pa sem jaz..." je začel, vendar ga je prekinil Adelin poljub. Sicer je poljub pripadal licu, vendar je vseeno bil. "Torej... Od kdaj pa sem jaz slaven?" Nevitno modre oči so se zazrle v lepotico pred njim, vendar samo za trenutek, saj je fant zaspal.
"Sranje! Pohiti!" ji je mehko rekel in hitro začel iskati palico. Sranje! Neznanec se je bližal in Luke je ukrepal nagonsko. Najprej ga je mahnil v glavo, potem pa ga potisnil na tla ter mu zvil roki na hrbtu. Po postavi je sklepal da je oseba pod njim moškega spola, star priblino dvaindvajset. "Okej, zdaj pa povej stari, kaj počneš tukaj?" Ni opazil moškega za njim, ko pa ga je, je bilo prepozno. Slišal je klic v opozorilo, se obrnil, in zajel sapo. Nož, ki ga je držal v rokah se je zaril globoko v Lukov trebuh in brez besed se je zvrnil na stran.
Ostra, neverjetno pekoča bolečina se je širila po prsnem košu in kovinski zvok mu je paral ušesa, ko je moški potegnil nož iz Lukovega telesa. Obrnila sta se stran in brez besed stopila proti naslednji seriji grmov, kjer se je skrivala Adele.