''Jaz sem...Amic'' je rekel glas pred vrati.Tiff je zavila z očmi in se zasmejala.Odprla mu je vrata.''In..ah...oprosti Tiff'' ji je rekel.Odgovorila je samo: ''Je že vredu''. Nekaj časa sta sedela v tišini,potem pa jo je vprašal,kaj je menila o poljubu.
Tiff ga je premerila z enim tistih svojih pogledov,ki človeku dajejo vedeti,da naj utihne.Slišala je korake.''Alohomora'' je rekel hladen glas pred vrati,čeprav ni bilo prav nič potrebno odklepati;vrata so namreč padla s tečajev.Raws Je z grozo v očeh pomislila Tiff
''Dober dan'' je posmehljivo rekel raws.Tiff in Amic sta bila tiho.''Torej draga moja,še nista slišala,da je vstop v tole kočico strogo prepovedan?'' Tiff ga je premerila z gnusom. ''Torej pravila kršite tudi vi,sicer ne bi bili tukaj'' V tistem trenutku je raws s posmehljivim prizvokom rekel.'' Drznvraanu bom za tole govoričenje odbil 20 točk'' ''in pihpuffu tudi'' Tiff je zdaj prekipelo ''zakaj pa pihpuffu? Zakaj je zdaj kriv Amic? Tako zoprnega samovšečnega in priskutnega učitelja nisem videla še nikoli '' je vrelo iz Tiff. Raws pa je samo pripomnil: ,,Drznvraanu bom odbil še 50 točk za to,in 100 točk za prihod na prepovedano območje.Tudi Pihpiff bo ob 100 točk,do božiča pa bosta vsako nedeljo od 13h do 17h v mojem kabinetd 17h do 20h čistila stranišča.Brez ugovorov gospodična MoonLight.Zdaj pa pojdita''
Tiff je stisnila zobe in odvihrala nazaj v šolo...