Riflora Ravnateljica
Število prispevkov : 3504 Registration date : 29/01/2008
| Naslov sporočila: P&P&P Pet 9 Apr 2010 - 9:51 | |
| Pohvale, pritožbe in predlogi Ta tema je odprta za odprta za vse tiste, ki bi radi podali svoje mnenje o forumu ali bi s svojo idejo pripomogli k izboljšanju le-tega. | |
|
Skylea Novangoria Gryfondom, 1. letnik, novinarka
Število prispevkov : 38 Registration date : 19/11/2011
| Naslov sporočila: Re: P&P&P Ned 27 Nov 2011 - 18:08 | |
| Samo nekaj bi pokomentirala: Oprostite, ampk vi mal preveč kopirate VIRTUALNO BRADAVIČARKO :PP | |
|
| Naslov sporočila: Re: P&P&P Pon 2 Jan 2012 - 18:30 | |
| res oprostite za zaporedni post; zdej sm si forum podrobno pogledaal && mi je zeloooo všeč res zakon, mislim, da sem notr vklučte veliko dela tk da.. zlo fajn | |
|
Lady Em Pomočnica ravnateljice, predstojnica Spolzgada, profesorica astronomije
Število prispevkov : 8991 Registration date : 29/01/2008
| Naslov sporočila: Re: P&P&P Pon 2 Jan 2012 - 18:53 | |
| Šele sedaj videla ta post: - Skylea Novangoria je napisal/a:
- Samo nekaj bi pokomentirala:
Oprostite, ampk vi mal preveč kopirate VIRTUALNO BRADAVIČARKO :PP No, js še v življenju nisem bila prijavljena na to stran, tako da nimam pojma, kako pri njih funkcionirajo stvari! Vse kar vem je le to, da so prijave za učence večino časa zaprte in da imajo res kul domeno. Ja, js mislim, da je bilo v ta forum vloženo ogromno dela in ni razloga, da bi nas enačili z Virtualno Bradavičarko. Kar pa spet ne morem čisto 100% trditi, ker kot je že bilo napisano - ne poznam tiste strani. Lahko pa ti tu napišeš, v čem kopiramo in me malo razsvetliš z dogajanjem izven tega foruma (jaz drugih Bradavičark sploh ne poznam). | |
|
| Naslov sporočila: Re: P&P&P Pon 2 Jan 2012 - 19:02 | |
| ne ne, sej ok, sm opazla da sploh ne kopirate haaha drgač pa.... res zakon forum oz. bradavičarka ;D ! | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: P&P&P | |
| |
|