Hogwarts Šola za čarovnike in čarovnice! |
Dobrodošli na Hogwartsu, najbolj obiskani čarovniški šoli v Sloveniji. Se nam želiš pridružiti? Registriraj se z imenom in priimkom svojega lika, izpolni prijavo in vstopi v svet čarovnije. :)
|
Točke domov | Drznvraan: 0 Gryfondom: 0 Pihpuff: 0 Spolzgad: 0 |
Manjše vizualne spremembe.
|
Ideja in zasnova foruma: Riflora, sidebar by OMG! TORALEE sees a BIRDIE iz Caution 2.0, hosting by FORUMOTION |
| | My World of dreams | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Lady Em Pomočnica ravnateljice, predstojnica Spolzgada, profesorica astronomije
Število prispevkov : 8991 Registration date : 29/01/2008
| Naslov sporočila: My World of dreams Tor 2 Mar 2010 - 19:37 | |
| No, prejšnji blog sem zaklenila, ker mi je šel preveč na živce, saj je imel čisto malo objav. Sedaj pa sem odprla čisto novega! Sicer je star že nekaj dni, nisem ga hotela prej objavit, da bi videla kako se počutim ob pisanju in seveda.. če bom zdržala vsaj par dni. Zaenkrat mi gre dobro in upam, da bom tudi naprej tako vztrajala! Seveda bi bila vesela vsakršnega komentarja, tudi kritike. EDIT: Blog je zaklenjen za širšo javnost, berejo ga lahko le tisti z dostopom. Tako da - na ZS mi napišite svoj mail in vam pošljem povabilo za branje bloga. :)
Nazadnje urejal/a Lady Em Sob 5 Mar 2011 - 15:37; skupaj popravljeno 2 krat | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: My World of dreams Sre 25 Avg 2010 - 11:21 | |
| rada bi tvoj blog pohvalila zelo maš lepo urejenega |
| | | Lady Em Pomočnica ravnateljice, predstojnica Spolzgada, profesorica astronomije
| Naslov sporočila: Re: My World of dreams Sre 25 Avg 2010 - 12:52 | |
| Hvala. | |
| | | Tanya Bell Gryfondom, 3. letnik
Število prispevkov : 394 Age : 26 Registration date : 04/04/2009
| Naslov sporočila: Re: My World of dreams Sre 25 Avg 2010 - 15:45 | |
| | |
| | | Tiffany Caroline Evans
Število prispevkov : 49 Kraj : Anglija, Liverpool Registration date : 23/08/2010
| | | | Lady Em Pomočnica ravnateljice, predstojnica Spolzgada, profesorica astronomije
| Naslov sporočila: Re: My World of dreams Sre 25 Avg 2010 - 19:15 | |
| Urejenost gor ali dol. Men se gre bolj, da pišem take objave, ki jih ljudje radi berejo. Še pred tem pa za to, da si nabiram besedni zaklad. Sploh pa zdaj v kratkem nameravam spremenit temo, ker imam to že preveč dolg in ker je preveč črna. Sedaj pa niso črni časi. :) Prej nasprotno. Hvala še vama, Tanya in Tiffany. | |
| | | Lady Em Pomočnica ravnateljice, predstojnica Spolzgada, profesorica astronomije
| Naslov sporočila: Re: My World of dreams Sob 28 Avg 2010 - 12:08 | |
| Js sm se odločila, da blog zaklenem za širšo javnost, ker so nekatere stvari preosebne. Tisti, ki bi radi dobili dostop do mojega bloga, mi prosim na Zasebno sporočilo pošljite vaš e-mail naslov. Nekaterim (od tistih, ki imam maile) sem že poslala povabilo za blog, tako da preverite svoj gmail! | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: My World of dreams | |
| |
| | | | My World of dreams | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|